Handleidingen

Start

Reserve kopie

Na het inloggen als systeembeheerder gaat u naar Systeem, Systeembeheer, Kopiesets

Ten behoeve van het maken van een backup, dient u eenmalig kopiesets vast te leggen.
U klikt op hiervoor op het pictogram Aanmaken nieuwe kopieset. Hierna komt u in het selectiescherm administraties en kiest u de administratie waarvoor u een kopieset wilt aanmaken.

De Naam kunt u wijzigen. Wanneer u een backup op diskette wilt maken laat u de stationsletter A: staan. Wilt u de backup opslaan op een Memory stick of andere plaats op uw vaste schijf kiest u de schijf, directory waar de gegevens moeten worden opgeslagen.
Hierna klikt u op Opslaan administratiegegevens.

Deze kopieset maakt u aan voor elke administratie die u wilt backuppen.